A brit GQ magazin tegnap este tartotta éves díjátadó gáláját. Nemcsak díjazottakból, sztárokból sem volt hiány a vörös szőnyegen. Máris mutatjuk az este legizgalmasabb ruháit, ha pedig a férfiak red carpet megjelenésére is kiváncsi vagy, kattints ide!

  • Nicole Kidman, aki az év színésznője lett, egy gyönyörű Ralph & Russo ruhát választott az eseményre. Habár ez a szín nagy trend a szezonban, a színésznő számára nem biztos, hogy a legjobb választás volt.  
Nicole KidmanForrás: Dave Benett/Getty Images for Hugo Boss/2019 David M. Benett/David M. Benett
  • Ralph & Russo öltöztette Kylie Minogue-ot is. A lágy esésű, görög stílusú ruha jól állt az "Icon" díjat bezsebelő énekesnőnek.
Kylie MinogueForrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
  • A tőle megszokott romantikus stílust hozta Elle Fanning ezzel a virágos rátétekkel díszített Dolce & Gabbana ruhával. 
Elle FanningForrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
  • Winnie Harlow maszkulinabb megjelenéssel is csodásan fest. A hosszított Prada blézer, a dupla öv, és az elegáns Manolo Blahnik magas sarkú szuper összhangot teremtett.
Winnie HarlowForrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
  • A szokásoshoz képest visszafogottabb stílust hozott Naomi Campbell. A Dior 2020-as tavaszi-nyári kollekciójából választotta ezt az outfitet, ráadásul a férfi kollekcióból. Egyébként nagyon ízléses volt, ez a stílus is jól áll neki.
Naomi CampbellForrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
  • Victoria Beckham is nadrágos megoldásra szavazott, habár tőle ez már-már megszokott a vörös szőnyegen. Természetesen saját kollekciójából választotta ezt a nadrágkosztümöt.
Victoria és David BeckhamForrás: Dave Benett/Getty Images for Hugo Boss/2019 David M. Benett/David M. Benett
  • Az este legkihívóbb jelensége egyértelműen Rita Ora volt. Az énekesnő manapság szeret sokat mutatni magából a vörös szőnyegen, ezúttal melltartóban, harisnyakötőben, és áttetsző csipkeszoknyában láthattuk.
Rita OraForrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland