Csodálatos menyasszony volt Cap Júlia, a Jóban Rosszban szereplője

Cap Júlia Jóban Rosszban
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban Tatár Anikóját megformáló Cap Júlia harmadik házassági évfordulójuk alkalmával posztolta az Instagramra egyik kedvenc esküvői fotóját.

Júlia gyönyörű menyasszony volt...

...most pedig már csodás kismama, aki a minap meg is mutatta gömbölyödő pocakját.

Gáspár Zsolti: 'A mai napig félek apukámtól"http://www.life.hu/sztarok/20190915-gaspar-zsolti-a-mai-napig-felek-apukamtol-azsia-expressz.htmlAz Ázsia Expressz 2. kapcsán vendégeskedett Joshi Bharatnál Gáspár Zsolti a FEM3Caféban. A realityszereplő elmondta, a mai napig tart édeapjától, de egyben ő is a példaképe.TV + SztárokOrigoHajléktalan lett, az utcán él George Michael utolsó élettársahttp://www.life.hu/sztarok/20190915-hajlektalan-lett-az-utcan-el-george-michael-utolso-elettarsa-fadi-fawaz.htmlNem tudja fizetni, így napokkal ezelőtt elhagyta szállodai szobáját és az utcán él Fadi Fawaz, George Michael utolsó élettársa. TV + Sztárok--Szakember segítségével lendült túl nehéz időszakán Jaksity Katahttp://www.life.hu/sztarok/20190914-szakember-segitsegevel-lendult-tul-nehez-idoszakan-jaksity-kata-musorvezeto.html22 év házasság után vált el egymástól Jaksity Kata és férje. A műsorvezető nem tagadja, megviselték a 2 éve történtek, olyannyira, hogy szakember segítségét is igénybe vette. TV + SztárokOrigoDráma a Love Islandben: Szilvinek és Patriknak azonnal távoznia kelletthttp://www.life.hu/sztarok/20190914-drama-a-love-islandben-szilvinek-es-patriknak-azonnal-tavoznia-kellett-nezoi-szavazat.htmlPárválasztásra számítottak a minap a Love Island játékosai, de végül más történt. A nézői szavazatok szerint - Kinek a szerelmi életére a legkevésbé kíváncsiak - kettőjüknek távozniuk kellett: Szilvi és Patrik elhagyták a szerelem szigetét. TV + SztárokOrigoLánybúcsún matrózkodott Bárdosi és Növényihttp://www.life.hu/sztarok/20190912-lanybucsun-matrozkodott-bardosi-sandor-es-novenyi-norbert.htmlA jómadarak ezúttal matrózként bizonyítottak, s mivel azt gondolták, hogy ebben a melóban nem érheti őket meglepetés, Növényi Norbert a kisfiát is magával vitte. Igencsak meglepődtek, amikor kiderült, egy lánybúcsúval hajóznak ki. TV + SztárokOrigoÉletveszélyesen megfenyegették a Barátok közt-szereplő Volosinovszki Györgyöthttp://www.life.hu/sztarok/20190907-eletveszelyesen-megfenyegettek-a-baratok-koztszereplo-volosinovszki-gyorgyot.htmlNem Volosinovszki György az első, akit a nézők a karakterével azonosítanak. A Barátok közt sztárjának például a szerepe miatt a halálát kívánják... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.