Alec Baldwin újra apa lesz: felesége az ötödik közöd gyermekükkel várandós

terhesség Hilaria Baldwin Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hilaria Baldwin, a 61 éves Alec Baldwin 35 éves felesége tegnap jelentette be, hogy újra várandós. Ötödik közös gyermeküket várják.

Közösségi oldalán jelentette be Hilaria Baldwin, hogy ismét várandós. Kisbabája szívverését mutatta meg követőinek. Azt írja, különlegesen nagy öröm számukra a baba érkezése, tavasszal ugyanis elvetélt.

"Még nagyon korai... de megtudtuk, hogy egy kis ember lakik bennem. Az erős szívverése rettentően boldoggá tesz - főleg a veszteség után, ami tavasszal ért bennünket. Szerettük volna veletek megosztani ezt a hírt, nagyon izgatottak vagyunk, és nem is akarjuk titkolni a terhességet" - írta a rövid videóhoz, amit megosztott. Kicsit később azt is megmutatta, hogy mekkora a pocakja.




DNS-tesztet csináltatott Flipper Öcsi lehetséges gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20190919--dnstesztet-csinaltatott-flipper-ocsi-lehetseges-gyermeke.htmlNemsokára kiderül, hogy van-e eltitkolt gyermeke Flippet Öcsinek: DNS-tesztet csináltatott a fiata férfi, akinek édesanyja azt állította, hogy Flipper Öcsi az apja. TV + SztárokKiderült, mi lesz Terry Black árván maradt gyerekeinek sorsahttp://www.life.hu/sztarok/20190919-kiderult-mi-lesz-terry-black-arvan-maradt-gyerekeinek-sorsa.htmlHétfőn, szeptember 16-án, szívműtétje után egy müncheni kürházban elhunyt Terry Black. Az előadóművész Németországban élt örökbefogadott gyerekeivel. Sokan aggódnak Daniért és Fannyért, egy darabog nem lehett tudni, mi lesz a sorsuk apjuk halála után.TV + SztárokOrigoDukai Regina elárulta, csak ritkán van ideje olvasni: de mindenkit olvasásra biztathttp://www.life.hu/sztarok/20190918-dukai-regina-elarulta-csak-ritkan-van-ideje-olvasni-de-mindenkit-olvasasra-biztat.htmlDukai Regina hosszú posztban vallott arról, hogy néha 1-1 könyv kiolvasása hónapokat vesz igénybe. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Demcsák Zsuzsa teljesen kiborult - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-azsia-expressz-2-demcsak-zsuzsa-teljesen-kiborult-video.htmlEgyre nehezebben viselik a versenyzők az indiai forróságot, a feladatok okozta hajtást és stresszt. Demcsák Zsuzsa borult ki ezúttal. TV + SztárokOrigoVictoria Beckham elárulta hálószobatitkaikat: ezt csinálják David Beckhammelhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-victoria-beckham-elarulta-haloszoba-titkaikat-ezt-csinaljak-david-beckhammel.html20 éve alkot egy párt David és Victoria Beckham. A szexi divattervező elárulta, hogyan töltik idejüket a hálószobájukban. TV + Sztárok--Berki Mazsi megmutatta új luxusotthonukat: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-berki-mazsi-megmutatta-uj-luxusotthonukat-video.htmlBerki Mazsi és Krisztián hamarosan birtokba vehetik hatalmas luxusházukat. A botrányhős felesége videótúrát tartott az új otthonban. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.