Sajátos rekordra készül a magyar sminkes: 22 ezer kristályba öltözteti modelljét

kristály rekord
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Faragó Suu Zsuzsanna a hétvégi Beauty Forum kiállításon tervezi meglepni a közönséget. A sminkes korábban is vállalt be hajmeresztő dolgokat, ezúttal azonban 22 ezer kristályt fog felhelyezni modellje testére, mintegy ruhaként.  

"A smink nemcsak az arcról szól, én mindig a teljes képet nézem" - indokolta a rekordkísérletet a Ripostnak a magyar sminkes, aki csapatával már korábban is számos különleges alkotással rukkolt már elő, köztük a testre felvitt kristályruhákkal is. De míg korábban leginkább 4-6 ezer kővel dolgozott, ezúttal 22 ezer darabot fog felhelyezni modellje testére.

„A modellre sokórányi munkával elkészített, speciális kövekkel díszített álarcot és kézzel varrt, kristályoktól szikrázó fekete szoknyát adok, a ruha többi részét pedig további 14 ezer kőből készítem el, amiket egyenesen a modell testére helyezünk fel egyesével" - mesélte a közelgő nagy kihívásról Faragó Suu Zsuzsanna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.