Suzy vallomása: "Mostantól egyedül kell boldogulnom”

Fem3 -
válás Suzy Jolly anyagi biztonság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Suzy több lábon akar állni, mert úgy érzi, mostantól egyedül kell eltartania kislányát, Zsuzsikát.

Hét napból hetet áll a csinos kis gofrizó pultja mögött Suzy, azaz Királyvári Zsuzsanna, ám hétvégenként a még válófélben lévő férjével, Tarcsi Zoltánnal, azaz Jollyval is énekel. -írja a Blikk.

Jolly és Suzy hét hónappal ezelőtt szakítottak, és bár azóta sem sikerült megállapodniuk, Suzy enélkül adja be a keresetét a bíróságon, ha néhány héten belül nem jutnak dűlőre.

"Nem akarok már Tarcsiné lenni még papíron sem! Sokáig kínlódtam, de legyen végre vége. Élvezem, hogy senki nem dirigál, önmagam lehetek" – mesélte a Blikknek az énekesnő, akinek volt párja a különválás után nem sokkal már más mellett találta meg a boldogságot.

"Nehéz volt tudomásul venni, hogy 13 év után elhagyott, mégis hálás vagyok, mert valóra váltotta az álmomat, miatta kerültem színpadra, és szép dalokat írt nekem is.

Házaspárként működtünk, közös kasszán, de ezentúl csak magamra számíthatok, egyedül kell eltartanom a kislányunkat. Ezért segítettek a szüleim boltot nyitni. A gofrizó az én ötletem volt, csajosra csinosítottam, de a szüleim adták a tőkét, és Niki húgommal készítjük a finomságokat.

Édesanyám a legnagyobb támaszom, jártas a kereskedelemben, mindenre megtanított. Ha nem tartják bennem a szeretteim a lelket, nem segítenek, képtelen lettem volna talpra állni, de mostantól egyedül kell boldogulnom"

-mondta Suzy.

"Reggel fél hatkor kelek, viszem Zsuzsikát a suliba, majd nyitom a boltot. Hétvégén édesanyám vigyáz a gyerekre, én pedig az üzletből megyek a színpadra, a raktárban van a fellépőruhám.

Nem adom fel a gyerekkori álmomat, nem hagyom cserben a közönségemet, már készülnek az új dalok is"

– újságolta mosolyogva Suzy, aki szeretne hamar elválni, és aki hiszi, ő is megtalálja az igazit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.