A Bódi család meghódította a TikTokot: több ezren követik őket

Forrás: Muzsika tv -
Bódi család TikTok Bódi Guszti közösségi oldal Bódi Margó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bódi család meghódította az egyik legnépszerűbb közösségi oldalt, a TikTokot is!

A tinédzserek kedvenc alkalmazását közel 500 millióan használják világszerte, most pedig a magyar mulatós házaspár is csatlakozott a felhasználókhoz, akiket máris több tízezer ember követ.

Forrás: Muzsika tv

Bódi Guszti és Margó unokáik unszolására regisztráltak a TikTokra. A TikTok lényege, hogy a felhasználók 15 másodperces videókat készítenek, amiben egy dalra, vagy éppen egy viccesebb filmes jelenetre tátognak. A zenész família szintén mókás felvételeket tölt fel az oldalra, ám az ihletet a mindennapjaikból veszik. -írja a Ripost.

„Fogalmam sincs, hogyan lehetséges ez, de egy hét alatt 31 ezer követőt szereztünk. A közösségi oldalainkon azért jóval nagyobb ez a szám, de nagyon örülünk, hogy ilyen rövid idő alatt, ekkora rajongótáborra tettünk szert a tinik körében is" – mondta a zenész, aki azt szeretné, hogy a saját életükből felkerült vicces videókon szórakoznának a követőik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.