Ezért várhatott közel 10 évet a házassággal Vilmos herceg

Forrás: WireImage/2011 George Pimentel/George Pimentel/Getty Images -
halogatás házasság Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg és Kate Middleton még 2003-ban jöttek össze, az esküvőjükre azonban csak 2011 áprilisában került sor. De vajon mire várt ennyit Vilmos?

Vilmos herceg 2001-ben az egyetemen ismerkedett meg a vele egyidős Kate Middletonnal, akivel hamar barátok lettek. A fiatalok 2003-ban kezdtek el járni egymással. Miután a brit média tudomására jutott bimbózó szerelmük, üldözőbe vették Katalint, aki pár évvel később emiatt szakított is a herceggel.

Szerelmük azonban erősebbnek bizonyult, újra összejöttek, és kapcsolatuk azóta is tart. Felmerül a kérdés, hogyha a brit média kíváncsiskodásait is túlélte a kapcsolatuk, miért várt Vilmos a lánykéréssel egészen 2010-ig?

Erre több magyarázat is van.

Aaz egyik, hogy a diplomaszerzés után mindketten a saját útjukat szerették volna járni: Katalin hercegné elment dolgozni, a herceg pedig pilótának állt. Egy másik magyarázat szerint az okokat Vilmos herceg egy 2005-ös interjújában kell keresni, amiben így nyilatkozott:

„Az Isten szerelmére, csak 22 éves vagyok! Túl fiatal ahhoz, hogy házasodjak. Nem szeretnék megnősülni, amíg nem vagyok legalább 28 éves, vagy esetleg 30!"

– mondta akkor Vilmos herceg, aki úgy tűnik, komolyan gondolta, amit akkor mondott, mert 2011. április 29-én, az esküvőjük napján 28 éves volt. -írja a Cosmopolitan.

Vilmos kétszer csókolta meg feleségét az erkélyen. Forrás: WireImage/2011 George Pimentel/George Pimentel/Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.