"Nekem jobb volt máshol, mint otthon"- Hobo a gyermekkori traumáiról vallott

Forrás: Facebook/Hobo -
verés Földes László Hobo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Földes László Hobo bevallotta, hogy gyermekként nem volt egyszerű az élete. Többször is bántalmazta az apja.

Hobo az ATV Spirit Húzós című műsorában, Rónai Egonnak mesélt a traumáiról, amiket az apja okozott neki gyerekként.

Kétféle csavargó volt és van. Van, aki szeret csavarogni, ismerkedni, utazni, van, akinek meg menekülnie kell. Nekem menekülnöm kellett. Az, hogy én csavargó vagyok, egy pejoratív valami volt az apám számára. Én így lettem csavargó, nem úgy, mint az igazi hobók, akik elmentek kalandokat keresni. Nekem jobb volt máshol, mint otthon" - mesélte még mindig megrendülve.

"Nekem jobb volt máshol, mint otthon"- Hobo a gyermekkori traumáiról vallott Forrás: Facebook/Hobo

A zenész hozzátette, hogy verték többször is. Arról is beszámolt, hogy sokszor gondolkodott, azon, hogy nevet változtat, amikor irodalmi újságokban kezdett publikálni Szerémi László néven.

"Meg akartam szabadulni ettől a Földes László névtől. Jobban tettem volna, ha megszabadulok, ennek családi okai vannak . A nagyszüleimet hívták Szeréminek, ez volt az írói nevem, ami persze, órák alatt lekopott, mert mindenki tudta, hogy én vagyok, Hobo vagyok" – idézi a Blikk a zenész szavait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.