Szabó Zsófi függőségéről vallott: "Próbáljátok ki a detoxot, elképesztő szabadságot ad"

detoxikáló Szabó Zsófi tudatosság függőség Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi egy Instagram-posztban vallott függőségéről, és arról, hogy lett úrrá rossz szokásán.

A gyönyörű celeb anyuka január 28-án jelentette be Insta követőinek, hogy egy kis időre elbúcsúzik, és digitális detoxra vonul.

Egy időre búcsúzom, úgy döntöttem egy darabig CSAK megélem a pillanatokat ahelyett, hogy megörökíteném vagy másokét követném. Ölellek Titeket!

Zsófi 15 napos elvonulás után tegnap magyarázta el rajongóinak, miért döntött a digitális elvonulás mellett, és mit adott neki ez a 2 hét.

"Igazából az insta és facebook detoxomnak a legfőbb oka az volt, hogy mèg több minőségi időt töltsek a kisfiammal. Olyan szinten függő voltam, hogy sokszor a kevés alvásidőmből is elvettem, nehogy "lemaradjak" valamiről...

Voltak pàran akik megkérdőjelezték, volt e értelme ennek a "csak" két hét szünetnek...de kijelenthetem, hogy egészen megváltoztak azóta a netezési szokásaim. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy a napi átlag 4-5 óra képernyőhasználatom lecsökkent másfél órára. Ezt a posztot legalább egy hete tervezem, de olyannyira minimalizáltam az instán lógást, hogy csak most jött össze. Igyekszem a jövőben sokkal tudatosabban és úgy használni az oldalam, hogy az számomra kizárólag örömet okozzon és ezáltal remélem Nektek is. Örülök, ha velem tartotok.

És ha van kedvetek próbáljátok ki a detoxot, elképesztő szabadságot ad"

-írta Zsófi, aki azt is elárulta, hogy a fokozatos "leszokás" helyettaa "teljes megvonás" taktikáját választotta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.