Kétszer kellett megműteni Bódi Csabi feleségét, aki a szülés utáni percekben került életveszélyes állapotba. -írja a Bors.

Bódi Csabi megtörte a csendet, és elmesélte, min mentek keresztül feleségével, Ginával szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt kislányuk születése alatt.

A zenész felesége, Gina 2019. február 14-én adott életet a legkisebb gyermeküknek, egyetlen kislányuknak, Liliennek. Az orvosok a vajúdás utolsó szakaszában úgy döntöttek, hogy császárral segítik világra a kislányt.

"Ginát betolták a műtőbe, én egyedül üldögéltem a folyosón, és vártam. A kislányom világrajövetele után azonban valahogy úgy tűnt, hogy nincs minden rendben. Gina hasi sebéből nem szivárgott semmi, ami az egyik ápolónőnek tűnt fel. Hívta az orvost, aki egy másik orvost hívott, végül a főorvos is ott állt az ágy mellett...Később kiderült, Ginának belső vérzése volt, és életveszélyes állapotba került."

-emlékezett vissza Csabi.

"Bátran ki merem mondani, hogy ha a feleségem nem magánkórházban van, akkor meghal...Amikor másodszor kihozták Ginát, elcsigázott arccal feküdt, halálsápadtan. Próbáltam vele kommunikálni, de csak nézett rám, és egyszer csak azt láttam, hogy lilulni kezd az arca. „Nem kapok levegőt!" hörögte.

Végül Ginát harmadszor is visszatolták a műtőbe, és stabilizálták az állapotát.

A kislányom és az édesanyja is egészségesen jöttek haza. Gina a mindenem! Gyönyörű családot ajándékozott nekem, hálás vagyok neki, amíg csak élek"  

-mondta Csabi, aki most a történtek első évfordulójára készített egy klipet szerelmének Drága szép feleségem címmel.