Crystal Morrow és Dustin Harley, a fiatal arkansasi szülők annyira elhanyagolták a két hónapos ikerbabáikat, hogy az egyikük éhen halt, a másikuk válságos állapotba került az intenzív osztályra.

A huszonéves Chrystal Morrow, és 19 éves párja, Dustin Harley, egyik két hónapos ikerbabája nem nem lélegzett, ekkor aonnal hívták a mentőket, akik a helyszínen sikeresen újraélesztették a kisbabát, de sajnos a mentőautóban meghalt.A mentősök elmondása szerint, a lakás olyan volt, mint egy szeméttelep, bűzlött minden, és amikor a kislány pelenkájába néztek egyenesen elszörnyedtek. A csenevész kislány pelenkáját annyira régen cserélték, hogy csótányok költöztek bele. A boncolás során kiderült, hogy a gyermek kiszáradás miatt vesztette életét, tehát éhen és szomjan halt. Az ikerfiú is súlyos állapotban volt, az intenzív osztályon kezelték. A szülők gondatlanságból elkövetett emberölés,valamint halált és életveszélyt okozó elhanyagolás vádjával akár 30 év börtönbüntetést is kaphatnak.

A szülők, Dustin Harley és Chrystal Morrow akár 30 év börtönbüntetést is kaphatnakForrás: Miller County Sheriff’s Office