Lefújták az esküvőt: Hódi Pamela és Tóth Bence nem mondja ki idén a boldogító igent

Forrás: Hódi Pamela - Instagram -
esküvő Hódi Pamela házasság boldogító igen halasztás Tóth Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus-járvány miatt Hódi Pamela és vőlegénye úgy döntöttek, elhalasztják életük nagy napját.

Pamela és focista vőlegénye, Bence nyár elején mondták volna ki a boldogító igent, de a járvány miatt lemondták a ceremóniát és a lakodalmat. Pameláék 2018 elején szerettek egymásba, és az eljegyzés után kevesebb mint egy évvel, 2020 nyarán már össze is kötötték volna életüket. A koronavírus azonban közbeszólt.

A sztármami a Hot! magazinnak mesélt a részletekről.

"Az a nap, amikor hivatalosan is összekötjük az életünket, nem telhet feszültségben. Szeretnénk élvezni már a szervezést is, tervezgetni"

-mondta Pamela.

Forrás: Hódi Pamela - Instagram

Bár hosszú hetekig örlődtek a döntésük miatt, végül úgy döntöttek, lefújják az esküvőjüket, hisz nem szeretnék kockáztatni szeretteik egészségét.

"Nyári esküvőre vágyunk, így sajnos benne van a pakliban, hogy csak jövőre házasodunk össze,

ami ebben az esetben egyet jelent azzal, hogy a családalapítással is várunk. A nászúton szerettünk volna belevágni a babaprojektbe, hiszen mindkettőnknek fontos, hogy a kicsi úgy foganjon meg, hogy mi Bencével már férj és feleség vagyunk. De ami késik, nem múlik."

- nyilatkozta a hetilapnak Pami.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.