Sophie Turner csodás sminket csinált Joe Jonasnak - Fotó

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Dia Dipasupil -
karantén Joe Jonas Sophie Turner Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sophie Turner szabadjára engedte a fantáziáját, és már csak nem önmagát, hanem a párját is sminkeli. Nem semmi. 

Sophie Turner és Joe Jonas ugyanúgy karanténban vannak, mint sok ezer ember a világon, és nyilván ők is azt a kérdést teszik fel leggyakrabban egymásnak: "Mit csináljunk ma?"

A sztárpár olyan szempontból kivételesen szerencsés, hogy hatalmas szerelemben élnek, ebből kifolyólag nem nagyon tudnak olyan tevékenységet választani, amit ne csinálnának együtt szívesen. Így azért jóval könnyebb a dolguk azokhoz képest, akik egyedül vannak, vagy akik egy instabil párkapcsolatban élik meg a bezártságot.

A bevallottan biszexuális színésznő azonban most valami olyat tett, amit nem sokan csinálnak a férjükkel: kisminkelte Joe-t, lefotózta, és feltöltötte az Instagramra. Ebből könnyen következtethetünk arra, hogy azért már nekik is kezd egy kicsit sok lenni a bezártság... Kár, hogy azt nem tudjuk, hogy érezte magát Joe ebben a helyzetben.

Forrás: Instagram/ sophiet

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.