Még mindig alig hiszi el Gallusz Niki, hogy a Nyuszi maszkjában ő nyerte meg az RTL Klub Álarcos énekes című show-ját. A műsor előtt azonban voltak nehéz pillanatai.

Sokáig úgy érezte, szakmailag nincs megbecsülve és nem kap olyan feladatokat, szerepeket, amelyeket megérdemelne. – írja a Blikk.

Ez az időszak az egyetem elvégzése után volt és sokáig tartott. Sosem becsültem alá a második helyet, de olyan jó néha elsőnek lenni. Nagyon sokat és kitartóan dolgoztam ezért  Úgy érzem, a Madách Színházban is elértem már, amit szerettem volna. Jelenleg fantasztikus szerepeket játszom, de hosszú idő telt el ezen a pályán, mire elégedettséget éreztem. Ez a műsor, hogy a végéig jutottam, feltette a koronát a sok éves küzdelemre" - kezdte mesélni.

A színésznő túl van a negyvenen és bombaformában van, sőt alakja miatt a műsorban sokáig huszonéves énekesnőre tippeltek.

„Nagyrészt a genetikának köszönhetem ezt, de az is fontos, hogy egészségesen táplálkozom. Ráadásul előadás közben többször bejárom a színpadot, így a sport sem marad el. A szakmánkban fontos a külső, hiszen szem előtt vagyunk. Több arckezelésen is jártam már.Hiszek a krémekben, de ha eljön az idő, és nem leszek elégedett magammal, akkor nem leszek ellene a plasztikai beavatkozásoknak sem, de csak mértékkel.