Nem tudta, hogy terhes: váratlanul fürdés közben szülte meg gyermekét a tini

Forrás: Thinkstock -
váratlan esemény tini szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal lány pár perc alatt megszülte a csecsemőt.

A 18 éves Amber Smithnek aligha élete egyik legnagyobb meglepetésében volt része, amikor zuhanyzás közben egyszercsak megszülte gyermekét. A várandoságnak egy jele sem mutatkozott a tinin, ugyanúgy menstruált és rosszullétei sem voltak. Pár kilót felszedett, de nem tulajdonított neki különösebb jelentőséget.

Amikor azonban legnagyobb meglepetésére elfolyt a magzatvíze tudta, hogy anya lesz. Azonnal segítséget kért fiatal vőlegényétől, aki rögvest hívta a mentőket és ő maga vezette le a szülést barátnőjén. Pár percre rá pedig már saját kezükbe tarthatták gyermeküket.

A szülőket csak később értesítették és szerencséjükre mindenki rendkívül jól fogadta. A kórházban töltött napokon, pedig felkészítették őket a váratlan szülőségre.

Örültem, hogy a kórházban maradtunk, mert a szülésznőktől és az orvosktól sokat tanultam, hogy miként gondoskodjak Cooperről majd otthon. Egyedül az volt a rossz, hogy a koronavírus miatt nem fogadhattunk látogatót. Távol tartjuk magunkat a vírustól, és betartjuk az előírt szabályokat"

- nyilatkozta Amber.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.