A fiatal lány pár perc alatt megszülte a csecsemőt.

A 18 éves Amber Smithnek aligha élete egyik legnagyobb meglepetésében volt része, amikor zuhanyzás közben egyszercsak megszülte gyermekét. A várandoságnak egy jele sem mutatkozott a tinin, ugyanúgy menstruált és rosszullétei sem voltak. Pár kilót felszedett, de nem tulajdonított neki különösebb jelentőséget.

 Amikor azonban legnagyobb meglepetésére elfolyt a magzatvíze tudta, hogy anya lesz. Azonnal segítséget kért fiatal  vőlegényétől, aki rögvest hívta a mentőket és ő maga vezette le a szülést barátnőjén. Pár percre rá pedig már saját kezükbe tarthatták gyermeküket.

A szülőket csak később értesítették és szerencséjükre mindenki rendkívül jól fogadta. A kórházban töltött napokon, pedig felkészítették őket a váratlan szülőségre.

Örültem, hogy a kórházban maradtunk, mert a szülésznőktől és az orvosktól  sokat tanultam, hogy miként gondoskodjak Cooperről majd otthon. Egyedül az volt a rossz, hogy a koronavírus miatt nem fogadhattunk látogatót. Távol tartjuk magunkat a vírustól, és betartjuk az előírt szabályokat"

- nyilatkozta Amber.