Ezeket a hibákat követik el a különböző csillagjegyek a szerelemben

asztrológia horoszkóp szerelem magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetes, hogy mindenki tud butaságokat csinálni akkor, amikor szerelmes. A ragazze.hu összeszedte, mik is a tipikus hibák csillagjegyekre lebontva. Magadra ismertél?

Kos

Elhamarkodottan döntesz, és meggondolatlanul ugrasz fejest a dolgokba. Ugye Veled is előfordult már, hogy rég együtt éltetek, amikor elkezdtél azon gondolkodni, hogy mit is keresel mellette, hiszen egyáltalán nem illetek össze?

Bika

Képes vagy feladni a saját életedet, és minden idődet, energiádat a szerelmednek szentelni. A párod körül forog a világ, Te magad pedig teljesen eltűnsz a kapcsolatban.

Ikrek

Ha szerelmes vagy, beleeshetsz abba a hibába, hogy elfelejted mit is szeretsz Te csinálni, mert teljesen átveszed a párod hobbijait, szokásait.

Rák

Csakis az jár a fejedben, hogyan teheted őt boldoggá, és már nem számít mi az, amire Neked szükséged van.

Te is elkövetted már a tipikus hibákat? Forrás: Shutterstock

Oroszlán

Amikor belezúgsz valakibe, akár a külsődet is képes vagy teljesen megváltoztatni, csak hogy lenyűgözd a Nagy Őt.

Szűz

Nem hallgatsz a józan eszedre, de még a barátaid figyelmeztetésére sem, így nagy hibákat tudsz elkövetni a szerelmed kedvéért.

Mérleg

Szent meggyőződésed, hogy megfogtad az Isten lábát, tökéletesen hibátlannak látod a szerelmedet. Még akkor sem veszed észre a problémákat, amikor azok már rég megmutatkoztak.

Skorpió

A legnagyobb veszélye annak, ha szerelmes vagy az, hogy kisebb vagyonokat tudsz költeni a másikra, mert azt gondolod, így lenyűgözheted őt.

Ezekre figyelj oda, ha szerelmes vagy! Forrás: Shutterstock

Nyilas

Hatalmas romantikus gesztusokkal próbálod levenni a másikat a lábáról, és nem veszed észre, hogy ő a kisujját sem mozdítja érted.

Bak

Nálad pont az a probléma, hogy hiába kezdesz el érezni valamit a másik iránt, úgy teszel, mintha nem lennél szerelmes, mert félsz egy újabb csalódástól.

Vízöntő

Teljesen elvonja a figyelmedet a szerelem a hétköznapi dolgokról, a munkádra sem tudsz koncentrálni. Még akkor sem, ha ez csak plátói.

Halak

Túl hamar belelovallod magad a kapcsolatba, már az első randi után úgy beszélsz róla, mintha a párod lenne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.