Mostohafiával készül összeházasodni egy orosz nő: szerinte ez teljesen normális

felháborodás esküvő házasság mostoha nevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegen felháborodtak egy orosz Instagram-sztár bejelentésén, ugyanis a 35 éves Marina Blamaszeva feleségül megy 20 mostohafiához, akit hétéves kora óta ismer. Pedig szerinte nincs ebben semmi különös.

Marina Blamaszeva azt remélte, hogy majd bátorítást kap a rajongóktól, de terve visszafele sült el. A követők nagyrésze kiakadt, amikor a nő kiposztolt kettejükről egy régi képet, a fotón ugyanis leendő férje még csak hétéves - írja a Daily Star.

Marina és a mosthafia, Vlagyimir kapcsolata márciusban került nyilvánosságra, amikor a fiú apja egy talkshowban beszélt arról, hogy egyik éjjel rajtakapta szex közben a feleségét a fiával.

A férfi és Marina 10 éve voltak házasok, a nő pedig most azt tervezi, hozzámegy mostohafiához, akivel kapcsolatuk a válás után kezdődött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.