Így csavard az ujjaid köré a kiszemelted

Forrás: Shutterstock -
pasizás szerelem hogyan csináld
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cikkünkben a leghatékonyabb pszichológiai trükköket gyűjtöttük össze, amelyek segítségével neked is könnyebben megy majd a pasizás!
  • Legyél jó hallgatóság

Éreztesd a partnereddel, hogy rendkívül fontos számodra a mondanivalója. Ne csak magadról beszélj, inkább többet kérdezz és hallgass figyelmesen.

  • A testbeszéd mindenek felett

Próbálj minél többet mosolyogni, és mindig nézz a partnered szemébe, ha kérdezel valamit. A testtartásod soha ne legyen görcsös, próbálj meg ellazulni testileg és lelkileg egyaránt.

  • Légy jó mesélő

Nem kell tehetség ahhoz, hogy valaki jó történetmesélő legyen. Ezt a készség tanulható. Fontos, hogy a beszéded sugározzon önbizalmat és a humor mellett legyen öniróniád is.

  • Vedd fel a stílusát

Ahhoz, hogy egy hullámhosszon legyél a beszélgetőpartnereddel, meg kell figyelned a gesztusait és a viselkedését. Ha ugyanazokat a gesztusokat alkalmazod és hasonló arcot vágsz, akkor érezni fogja, hogy szinkronban vagytok. Persze ezt nem szabad túlzásba vinni!

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.