gyermekvállalás terhesség szülés énekesnő Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi végre kicsit többet is elárult a nyilvánosságnak azon kívül, hogy terhes. Mostmár tudjuk, mikorra várják a kisbabát.

Ahogy azt korábban már megírtuk, Radics Gigi nemrég jelentette be az örömhírt: áldott állapotban van. Sőt, már fotót is posztolt a gömbölyödő pocakjáról, ám részleteket eddig nem igazán mesélt a téma kapcsán.

Most azonban elárulta Várkonyi Andrea beszélgetős műsorában, hogy a kicsit őszre várják, sőt az is kiderült, hogy Gigiék Amerikában tudták meg a nagy hírt. A fiatal énekesnő ragyogó szemekkel mesélte, hogy bizony ő sem számított a babára, ezért hirtelen köpni-nyelni sem tudott a két csík láttán.

Gigi azt is elmondta, hogy a terhesség még a karrierjének is jót tesz, mert mióta terhes, azóta ontja magából az új dalokat, amik már "csak" arra várnak, hogy rögzítsék őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.