Melania Trump megelégelte a First Lady szerepet

Forrás: MTI/EPA/Julien De Rosa -
házasság válás Donald Trump Melania Trump First Lady
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi időben Melania Trump teljesen elhidegült férjétől, Donald Trumptól. A csinos First Lady nem kedveli a rivaldafényt, és a legfrissebb híresztelések szerint válni készül.

Melania Trump közel fél évig húzta a Fehér Házba való beköltözését, és minden nap gondoskodik arról, hogy férjével otthon se kelljen szerelmes házasok képét mutatni: éjszakánként külön szobában, sőt külön emeleten alszanak - írja a Best magazin.

A lap információi szerint Donald Trump az első emeleten alszik, Melania viszont a harmadikon, épp abban a szobában, ahol egykor Michelle Obama édesanyjáé volt. A házastársak alig találkoznak, nem igen beszélnek egymással, és egy korábbi fehér házi alkalmazott beszámolója szerint

az ex-modell arra hajt, hogy férje elveszítse idén az elnökválasztást, és minél előbb el tudjon tőle válni.

Az informátor arról is beszélt, hogy Melania azért hord a nyilvános eseményeken napszemüveget, mert sokszor egy dublőr helyettesíti őt, feltűnő öltözködése hátterében pedig sokszor csak férje bosszantása áll.

Forrás: MTI/EPA/Julien De Rosa

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.