Radics Gigi elárulta, hova költöznek a születendő kisbabájával

Forrás: Radics Gigi/Instagram -
kisbaba család költözés Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár nem tervezte Radics Gigi és párja a kisbabát, nagyon boldog az érkezése miatt. Az énekesnő mindig fiatal anyuka szeretett volna lenni, az álma hamarosan teljesülhet is. Elárulta, hová költöznek a kicsivel.

23 évesen lesz édesanya Radics Gigi, akinek a baba érkezésével gyökeresen megváltozik az élete. A büszke és boldog kismama elárulta, hová költöznek majd szobrászművész kedvesével a kicsi születése után.

Radics Gigi Forrás: Radics Gigi/Instagram

"Egyelőre ingázunk. Áronnak Tatán van az otthona, hol nála vagyunk, hol pedig nálunk. Én közel lakom a családomhoz, nagyon szeretek itt lenni, de Áron is. A szüleim és a párom nagyon szeretik egymást, jó itt nekünk, de amint lehet, szeretnénk elkezdeni építeni a közös otthonunkat. Még nem tudjuk pontosan, hol, de az már biztos, hogy a családom közelében szeretnénk maradni. A baba érkezése után sok segítségre lesz szükségem, és mivel anyukám a legfőbb támaszom, így tudom, hogy rá számíthatok, ha segítségre lesz szükségem a picivel" - mesélte a Blikknek Gigi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.