Radics Gigi visszaszólt rosszindulatú követőinek

bántás terhesség rosszindulat énekesnő Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Giginek elege lett a negatív emberekből, és úgy döntött, a jövőben nem foglalkozik a rosszindulatú megjegyzésekkel.

Az énekesnőt megdöbbentette az emberek rosszindulata, és az, ahogyan sokan a várandósságára reagáltak. Gigi egy posztban öntött tiszta vizet a pohárba, és kijelentette, innentől kezdve csak gyermekére koncentrál, és igyekszik teljesen kizárni a gonosz embereket.

"Ez fotó még korábbról van, amikor még nem volt pocakom. Félreértés ne essék imádom, hogy van!!! A világ legszebb, legjobb dolga várni a gyermekünket.

Habár ebben a gyönyörű időszakban is néhány ember képes gusztustalan és ízléstelen kommentekkel elárasztani!

Tudom,tudom ilyenkor az jön, hogy ne foglalkozz velük Gigi.... eddig nem is foglalkoztam ezzel, de néhány kommentelő rosszindulatát már időnként nem bírom ki szó nélkül. Mindegy is azért rakom ki ezt a képet mert az jutott eszembe róla,hogy

most becsukom füleimet erre a számomra érzékeny időszakra és teljesen kizárom ezeket az egyáltalán nem kedves embereket.

Ugyanakkor szeretném megköszönni mindenkinek, aki gratulált és velünk együtt örül. Millió puszi.. "

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.