A mentősök szóvivőjétől csak azt lehetett hallani az utóbbi időben, hogy maradjunk otthon. Ám most, hogy a kormány feloldotta a korlátozásokat, még Győrfi Pál is kimerészkedett: randizni vitte a feleségét.

Valóságos ikonná vált a koronavírus alatt Győrfi Pál. A „Maradj otthon" kampány miatt ugyanis imádja az ország, és elkezdtek vicces mémeket gyártani róla. A mentős vette a lapot, és ő maga is készített egy vicces videót fiával együtt.
„Remélem, hogy az elmúlt években végzett munkámból jövő ismertség és hitelesség is hozzájárult ahhoz, hogy a lakosság elfogadja és betartsa az általam ismételgetett szabályokat, és a járványt meg tudtuk fékezni Magyarországon. Eljött az „újraindítás" ideje, de az elmúlt hetek korlátozásait csak fokozatosan, óvatosan enyhítik azért, hogy a vírus ezután se szabadulhasson el. Ha betartjuk az éppen aktuális szabályokat, óvatos, de szép nyarunk lehet." 

Győrfi Pál is kimozdult, elvitte randizni a feleségét.Forrás:RENU 28

Ezért ő is úgy döntött, hogy hosszú idő után kimozdul a feleségével, és elmentek a vacsorázni a barátaikkal, persze csak óvatosan.
„Hosszú hónapok után végre el tudtam vinni a feleségemet vacsorázni egy kerthelyiségbe, ahol találkozhattunk a barátainkkal is.Egy-egy fényképre másodpercekig összeálltunk ugyan, de egyébként igyekeztünk tartani a biztonságos távolságot. Kihagytuk az üdvözlő puszikat, kézfogást, és nem maradt el az alapos kézmosás sem. Ezekről továbbra sem feledkezhetünk el" – mesélte a Borsnak.