Győrfi Pál is kimozdult, vacsorázni vitte feleségét

Forrás:RENU 28 -
Győrfi Pál karantén randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mentősök szóvivőjétől csak azt lehetett hallani az utóbbi időben, hogy maradjunk otthon. Ám most, hogy a kormány feloldotta a korlátozásokat, még Győrfi Pál is kimerészkedett: randizni vitte a feleségét.

Valóságos ikonná vált a koronavírus alatt Győrfi Pál. A „Maradj otthon" kampány miatt ugyanis imádja az ország, és elkezdtek vicces mémeket gyártani róla. A mentős vette a lapot, és ő maga is készített egy vicces videót fiával együtt.
„Remélem, hogy az elmúlt években végzett munkámból jövő ismertség és hitelesség is hozzájárult ahhoz, hogy a lakosság elfogadja és betartsa az általam ismételgetett szabályokat, és a járványt meg tudtuk fékezni Magyarországon. Eljött az „újraindítás" ideje, de az elmúlt hetek korlátozásait csak fokozatosan, óvatosan enyhítik azért, hogy a vírus ezután se szabadulhasson el. Ha betartjuk az éppen aktuális szabályokat, óvatos, de szép nyarunk lehet."

Győrfi Pál is kimozdult, elvitte randizni a feleségét. Forrás:RENU 28

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.