Tíz évvel ezelőtti képet posztolt Tóth Gabi: "Imádom a luxust" - Fotó

Tóth Gabi fotó emlék énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi mindig is a szókimondó és őszinte hírességek közé tartozott. Legutóbb feltöltött fotója is azt bizonyítja, hogy ő bizony nem szeretne szépíteni a valóságon.

Tóth Gabi már minden fórumon megüzente a világnak, hogy milyen boldog, mióta Hannaróza megszületett. Bár az énekesnő életében most kislánya a legfontosabb, továbbra is számíthatunk rá, ha kendőzetlen őszinteségre vágyunk, ugyanis őt abszolút nem érdekli, mit illik megmutatni a közösségi oldalakon.

Gabi nem rég egy 10 évvel ezelőtt készült fotót osztott meg követőivel. Az énekesnő egy hintaágyon ülve, "kézzel-lábbal" eszi a tapolcai kolbászt, és mint mondja, bár a kép régi, elkészülte óta nem változott túl sok minden.

"10 éve..ebben a képben ott van minden.. Tapolca, kolbász, frissen sütött kenyér... azóta sem változott túl sok minden...amint az a csendélet is mutatja ,imádom a luxust"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.