A kertészkedés egyszerre nyújt remek kikapcsolódást és az alkotás élvezetét. Sokan hódolnak ennek a minden szempontból egészséges és pihentető szenvedélynek. Nos, ez most nekik szól, és persze azoknak, akik csak szemeznek vele.

 

Ezekkel lepd meg magad, ha a kertészkedés a hobbid!  Kerti kötény  

Amennyiben kertészkedésre adod a fejed, egész biztos, hogy értékelni fogod a "kültéri" kötényt, melynek zsebeiben az összes szerszám elfér, amire csak szükséged lehet.

Design locsolókanna  

Azon túl, hogy praktikus és elengedhetetlen, egy locsolókanna is nyújthat ennél többet. Azzal, hogy formája egyedi, anyaga tartós - tehát nem műanyag -, sokat tettél a vizuális kertészkedés élvezetéért.

Ezekkel lepd meg magad , ha a kertészkedés a hobbidForrás: Shutterstock

 

Szerszámtartós kerti szék  

A kötényhez hasonló funkciót tölti be, de amellett, hogy minden fontos szerszám a kezed ügyében van rendezetten, még a kényelmes kertészkedést is támogatja.

Kesztyű kertészkedéshez  

A tartós kerti kesztyű kiválóan alkalmas a kezed védelmére, miközben a kertben dolgozol. Nem kell a körömd alól többé kis kefével kiszedni a földet és a növények sem színezik el többé.

Kerti térdeplő  

Gazolás, dugványozás anélkül, hogy megfájdulna a térded, vagy földes, füves lenne a nadrágod? Nos, erre való a térdeplő ami sokféle anyagból és mintával készülhet, így egészen biztos megtalálod a hozzád leginkább megfelelőt.