Így érzi magát Harsányi Levente a szakítás után

Forrás: Facebook/Harsányi Levente saját oldala -
Harsányi Levente fájdalom szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen titokban tartotta kétéves kapcsolatát Harsányi Levente, csak a szakítás után mesélt róla. Érzéseit azonban nem tudja leplezni, közösségi oldalán a posztok arról árulkodnak, még mindig nincs teljesen túl rajta.

Féltve őrizte párkapcsolatát Harsányi Levente, olyannyira, hogy két évig azt sem lehetett tudni, hogy van valakije. Év elején azonban a szakítás után megtörte a csöndet, és mesélt párjáról, illetve a szakítás fájdalmáról. Instagram-oldalán gyakran osztott meg olyan posztokat, amik arról árulkodnak, hogy magányos, és nagyon megviselte a szétválás.

"Tudod, egy napon megértettem, hogy senki nem segíthet. Az ember szeretetre vágyik... de senki nem segít, soha. Mikor ezt megérti az ember, erős lesz és magányos" – többek között ezzel az idézettel fejezte ki fájdalmát Harsányi.

Legújabb posztjai arról árulkodnak, már egyre jobban van, de még mindig nem sikerült teljesen kiheverni a veszteséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.