Singh Viki őszintén elmesélte, hogy viseli a verbális bántalmazást

Fotó: Tv2 -
Singh Viki verbális bántalmazás énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Singh Viki is többtucat bántó kommentet kapott már énekesi pályafutása során, és hiába tudja, hogy sokan szeretik, a negatív kritika mindig jobban beég az ember lelkébe. 

"Egy ideig nyeltem, igyekeztem kizárni a bántást a szívemből, de egyszer csak sok lett. Két napig magzatpózban sírtam álomba magam, a párom kétóránként felkelt, hogy megsimogasson" - kezdett bele szomorú történetébe Viki, azt is bevallotta, elgondolkodott azon, hogy felhagy a zenéléssel.

"Aztán persze kitisztult a fejem. Nem hagyom abba a hivatásom, hiszen másom sincs, csak a zene" - folytatta az énekesnő, akinek a bántó kommentek mind a gyermekkorában megélt sérelmeit idézik fel. Többségében a külsejére vonatkazó beszólások zaklatták fel, hiszen kislány korában is a megjelenése miatt kapott durva megjegyzéseket.

Fotó: Tv2

"Én voltam az egyetlen színesbőrű az osztályomban, így az egész gyerekkorom arról szólt, hogy bántottak, cikiztek, olyan jelzőkkel illettek, mind "büdöske", "barna bőrű", "szőrös karú", "bajszos" - mesélte a Story Magazinnak.

Felnőtt fejjel valamelyest már árnyaltabb a heyzet. Viki azt mondja, ma már jobban kezeli a hasonló helyzeket, ám mivel végtelen jólelkű, így azért időről-időre felszakadnak benne a régi sebek, főleg ha olyan bántó kommenteket olvas, amelyekben "lófejűnek, hulladéknak, tehetségtelennek vagy ostobának" nevezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.