Singh Viki is többtucat bántó kommentet kapott már énekesi pályafutása során, és hiába tudja, hogy sokan szeretik, a negatív kritika mindig jobban beég az ember lelkébe. 

"Egy ideig nyeltem, igyekeztem kizárni a bántást a szívemből, de egyszer csak sok lett. Két napig magzatpózban sírtam álomba magam, a párom kétóránként felkelt, hogy megsimogasson" - kezdett bele szomorú történetébe Viki, azt is bevallotta, elgondolkodott azon, hogy felhagy a zenéléssel. 

"Aztán persze kitisztult a fejem. Nem hagyom abba a hivatásom, hiszen másom sincs, csak a zene" - folytatta az énekesnő, akinek a bántó kommentek mind a gyermekkorában megélt sérelmeit idézik fel. Többségében a külsejére vonatkazó beszólások zaklatták fel, hiszen kislány korában is a megjelenése miatt kapott durva megjegyzéseket. 

Fotó: Tv2

"Én voltam az egyetlen színesbőrű az osztályomban, így az egész gyerekkorom arról szólt, hogy bántottak, cikiztek, olyan jelzőkkel illettek, mind "büdöske", "barna bőrű", "szőrös karú", "bajszos" - mesélte a Story Magazinnak. 

Felnőtt fejjel valamelyest már árnyaltabb a heyzet. Viki azt mondja, ma már jobban kezeli a hasonló helyzeket, ám mivel végtelen jólelkű, így azért időről-időre felszakadnak benne a régi sebek, főleg ha olyan bántó kommenteket olvas, amelyekben "lófejűnek, hulladéknak, tehetségtelennek vagy ostobának" nevezik.