Vasvári Vivien szerelmével és kislányával utazott Spanyolországba, ahonnan sorra posztolja az izgalmasabbnál izgalmasabb fotókat. A mostani több szempontból is az!

A képen az egykori luxusfeleség szerelme, Zsigmond nyakából - vagy kezéből(?) - rugaszkodott el, hogy egy rögtönzött kis repüléssel a medence vizébe érkezzen. Vasvári Vivien technikáján és napszemüvegén túl, ami még szemet szúr, az a bikini bugyija. Ez a kis textildarab ugyanis nem sokat enged a fantáziának. Vivit azonban láthatóan semmi sem zavarja az önfeledt mókázás közben, hiszen épp arról ír a kép mellett, hogy szerelme megadja neki a szabadságot és támogatja abban, hogy azt tegyen, amit csak szeretne.

Aki szeret, nem fogja elvárni, hogy úgy élj, ahogy ő jónak gondolja, hanem segít megmutatni, hogy a helyes úton kezdj el haladni. Aki szeret, nem akarja elvenni a szabadságodat, hanem örül annak, aminek te is örülsz. Aki szeret, nem akar ujjal mutogatni rád, hogy te rontottad el az életét, hanem megköszöni, hogy mellette vagy és tanítod őt. Aki szeret, átölel bármikor, tiszta szívvel, minden ok nèlkül, mert SZERET!