Gusztustalan dolgot kellett végignéznie Bárdosi Sanyinak - Fotó

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
Bárdosi Sándor wc gusztustalan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hitt a szemének Bárdosi Sándor, az utcán sétálva olyan élményben volt részre, amire nem számított. Meglátott a járdán egy WC csészét, majd ami ezután következett azon teljesen kiakadt.

A birkózó már azt is meglepőnek találta, hogy a forgalmas budapesti utcán egy WC csészét helyezett el valaki. Ám azután jött a java: egy idős férfi ugyanis odalépett, és használni kezdte azt.

Bárdosi Sanyi ledöbbent azon, amit a nyílt utcán tapasztalt. Forrás: Instagram/bardosiildi

Bárdosi Sanyi kérdőre vonta, hogy miért teszi ezt mindenki előtt, mire az illető meglepődött, és nem is értette, mi ezzel a baj, hiszen ez egy WC csésze, amit annak megfelelően használt.

„Ezt nem fogjátok elhinni! Valaki kitett egy WC csészét a Budafoki útra, a járdára. Jött egy idősebb úr, csíkos pulóverben. Egyszerűen belek**ilt! Úgy meglepődtem, hogy nem tudtam lefotózni. Szóltam neki, hogy ezt most miért is kell? Azt mondta, ez egy WC. És hogy mi nem szoktunk k**ilni?" – írta Sanyi Facebook posztjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.