Titkos jóakaró fizeti Cserháti Zsuzsa sírhelyét, hamarosan elkészülhet

Forrás: Facebook/Cserháti Zsuzsa -
sírhely Cserháti Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás énekesnő már 17 éve hunyt el, 55 éves korában. Cserháti Zsuzsának különleges sírhelyet szeretett volna készíttetni a fia, ám sajnos erre még nem kerülhetett sor.

A Farkasréti temetőben nyugszik immár 17 éve Magyarország egyik legnagyobb énekesnője, Cserháti Zsuzsa. Sírját ugyan szépen gondozzák, de hosszú évek alatt sem állt fel az az emlékmű, amelyet terveztek neki.

Fia, Szirtes Krisztián tavaly azt nyilatkozta 2019 augusztusára elkészül, az egyedi tervezésű sírhely, amelyre még Cserháti arca is felkerül. Azt szerették volna, hogy igazi zarándokhellyé váljon, ám egyelőre még mindig nem állt fel.

Cserháti Zsuzsának különleges sírhelyet terveztek. Forrás: Facebook/Cserháti Zsuzsa

A Ripost utánajárt, és megkérdezte az énekeső fiát, mi ennek az oka.
„Ha nem lett volna a pandémia és a járvány miatt elrendelt szigorítások, édesanyám gyönyörű síremléke már állna. Márciusban azonban le kellett állítanunk a munkálatokat. Úgy tudom, azóta már újra elkezdtek dolgozni a sírkövön, de ezt nem én intézem, hanem édesanyám két nagyon jó barátja, Krasznai László vállalkozó és Fehér Adrienn színésznő. Arról értesültem, több látványterv is van, még nem lehet pontosan tudni, milyen lesz az emlékhely. Az biztos, hogy az arcképe rajta lesz" – mondta Szirtes Krisztián.

Állítólag egy titokzatos jóakaró támogatja anyagilag a sírhely elkészülését. Ezt az énekesnő fogadott lánya, Fehér Adrienn is megerősítette:
„Dolgozunk rajta, de nem szeretnék jóslásokba bocsátkozni afelől, hogy mikor nyeri el a sír a végleges formáját. Megerősíthetem, hogy valóban létezik egy mecénás, aki állja a költségeket, de ő soha nem fogja felfedni a kilétét"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.