házasság Stohl András nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl Andrásnak szinte tökéletes az élete, hiszen nemrégiben Domonyvölgyben egy fűzfa alatt mondta ki a boldogító igent szerelmének, Vicának. Ám emellett egy rossz hírt is közölnie kellett. 

Szinte minden ember 2020-as tervét átírta a koronavírus. Ez a színésznél és kedvesénél sem volt másképp. A szerelmesek nagy lagzit terveztek, végül szűk családi körben, néhány barát társaságában mondták ki az igeneket.

„Először nagyon nagy esküvőre gondoltunk, aztán bejött a vírus. Azt tudtuk, hogy meg fogjuk tartani, csak azt nem, hogy hogyan" - kezdte mesélni a színművész.

A nagy nap azonban minden nehézség ellenére is tökéletesen alakult és az egész család osztozik a friss házaspár boldogságában.

A nászút viszont elmarad. A járványhelyzet miatt úgy döntöttek, hogy nem mernek utazgatni, ezért majd csak januárban pótolják be a mézesheteiket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.