Korábban arról számolt be a show egyik volt munkatársa, hogy milyen gonosz volt vele Ellen DeGeneres. Most pedig több kollégája is felszólalt, hogy tűrhetetlen módon bánnak velük a munkáltatóik, többek között rasszizmussal is megvádolták a vezetőséget. Vizsgálatot indítottak az ügyben.

Néhány hónapja arról számolt be a show egykori munkatársa, hogy Ellen DeGeneres minden nap kipécézett valakit magának, akivel aztán egész nap gonoszkodott. A következő napon pedig  más „áldozatot" választott.

Most a műsor alkalmazottai tálaltak ki, szerintük ugyanis elviselhetetlen módon bántak velük a show-ban. Többek között arról számoltak be, hogy valakit azért rúgtak ki, mert elment betegszabadságra vagy temetésre kéredzkedett el – írta a New York Post.

DeGeneres show-ja ellen kivizsgálás indult.Forrás: Daniel Leal-Olivas / AFP

A Warner Bros elkezdte kivizsgálni az esetet, illetve annak is utánajárnak, igaz-e hogy a felső vezetőség rasszista megnyilvánulásokat tett az alkalmazottak felé.

„Sajnálom, de csak a fehér dolgozók nevét tudom" – állítólag ilyen és ehhez hasonló mondatok is elhangzottak.

Ezek a vádak ugyan nem Ellen DeGeneres személye ellen szólnak, de sok alkalmazott úgy véli, neki ügyelnie kellett volna arra, hogy ilyesmi ne forduljon elő.

Azzal kapcsolatban is felröppentek a pletykák, hogy a show megszűnik, ez viszont nem igaz.