A pár még ugyan csak egymás társaságát kívánja élvezni egy darabig, de abban biztosak, hogy akarnak majd gyereket a jövőben. Justin és Hailey Bieber azt is tudja, hogyan nevelik majd őket.

Már a megismerkedésükben is fontos szerepet játszott a gyerek, ugyanis Hailey éppen egy kisbabát tartott a kezében, amikor Justin meglátta, és bekattant valami – ahogy fogalmaz az énekes.

Noha a szerelmesek egyelőre még nem tervezik a gyerekvállalást, mivel szeretnék minden idejüket kettesben tölteni, abban biztosak, hogy egyszer eljön annak az ideje, hogy szülővé váljanak. Már most tudják, hogy milyen szellemiségben fogják majd nevelni a gyerekeiket. Többek között arra szeretnék majd megtanítani őket, hogy a rasszizmus nem elfogadható - írta meg a Buzzfeed.

Justin és Hailey Bieber már tudják, hogyan nevelik majd a gyerekeiket.Forrás: Instagram/justinbieber

„Úgy neveljük majd őket, hogy tudják, hogyan kell kezelni az embereket, hogy miért nem mondunk bizonyos dolgokat, és hogy annak jár a tisztelet és az elismerés, aki azt megérdemli" - mondta Hailey Bieber, aki az Instagram oldalán is felszólalt a Black Lives Matter mozgalom mellett.