Hoppá! Kiszel Tünde megmutatta, milyen szexi volt huszonévesen - Fotó

fotó szexi Kiszel Tünde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár egy igazán szexi múltbéli fotót tett ki Instagram-oldalára köszönetképpen, amiért már 16 000 követője van. A képen Kiszel Tünde valószínűleg a húszas éveit tapossa, és szexi fürdőruhában villant formás combokat.

Töretlenül népszerű Kiszel Tünde naptára, a sztár minden hónapban megosztja Instagram oldalán az aktuális fotót. Az augusztusin például szexi tengerészként pózol.

Ám nem csak naptárán feszít a díva, hanem lányával is sokat fotózkodnak együtt. Donatellával nem rég egy esküvőre rittyentették ki magukat mindketten, és örökítették meg, milyen csodásan festenek estélyiben.

Ezúttal viszont Kiszel Tünde egy múltbéli fekete-fehér fotót tett közzé, amin valószínűleg a húszas éveiben járhat, és szuperdögös fürdőruhában mosolyog, megvillantva formás popsiját és combjait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.