Cserpes Laura édesanyja példáját követné, nagycsaládot szeretne

Forrás: Facebook / Cserpes Laura -
Cserpes Laura család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő és édesanyja között különleges kapcsolat van, olyanok mint a barátnők. Cserpes Laura számára anyukája igazi példakép is egyben. Elárulta, ő is arra vágyik, hogy több gyereket neveljen majd.

Négy fiatalabb testvére van az énekesnőnek, bevallotta, nagyon örült, amikor sorra érkeztek az új családtagok, ugyanakkor meg kellett küzdenie azzal, hogy szülei figyelme már nem csak rá irányul.

Ennek ellenére mindent megkaptak tőlük. Szigorú nevelésben részesültek, érdekes módon apukájuk volt az engedékenyebb.
„Anyu mindig nagy elvárásokat támasztott felénk, de már tudom, hogy ezáltal fejlődtünk" – mesélte Laura a Story Magazinnak.

Cserpes Laura nagycsaládra vágyik. Forrás: Facebook / Cserpes Laura

Az énekesnő olykor ugyan lázadt a szigor ellen, de most már hálás érte. Édesanyjával a mai napig nagyon szoros a kapcsolata. Az asszony nem ment vissza dolgozni öt kicsi mellett, a gyereknevelésben teljesedett ki. Laura számára igazi példakép az anyukája, és ő is hasonló életet képzel el magának.

„Anyukám jó érzékkel nevelt minket, szeretném a példáját követni, és majd egyszer férjhez menni, gyerekeket szülni. A nagy család egy igazi áldás"

– vallotta be Laura.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.