Ember Márk és Antóci Dorottya számára párterápia volt a főzőműsor

Forrás: TV2 -
Ember Márk Antóci Dorottya párterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ember Márk és Antóci Dorottya egy gasztrorealityben mérettette meg magát. Elárulták, olyan volt ez mint egy párterápia, sok minden előjött.

A színészpár a TV2 új gasztrealityjében, a Love Bistróban mutatta be főzőtudását. De nem csak szakácsként, hanem mint pár is helyet kellett állniuk. Bevallották olyan volt ez szinte mint egy terápia, előjöttek a kisebb rejtett problémák, amiket szerencsére sikerült orvosolniuk.

Ember Márk és Antóci Dorottya együtt főztek az új gasztrorealityben. Forrás: TV2

„Nagyon sokat lehetett ebben a műsorban egymásról tanulni, így mindenkinek ajánlom, hogy aki tudni akarja, miként áll a párkapcsolata, főzzön egyet a kedvesével, mert nagyon sok kérdésre kap majd választ. Nekünk is olyan volt ez, mint egy párterápia" – árulta el Márk a Blikknek.

A párosnak úgy tűnik, sikerült megtalálnia a közös nevezőt, és együttműködniük a konyhában.
„Nem mondta mindenki a saját igazát, hanem hagytuk a veszekedést, és arra koncentráltunk, hogy tudjunk együtt dolgozni"– tette hozzá a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.