külföld mentális betegség húg Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rajongói aggódnak a botrányairól elhíresült 38 éves énekesnőért, Britney Spearsért. Britney húga, Jamie Lynn reagált a felröppenő pletykákra. 

Britney Spears énekesnő a karantén alatt még edzős videóival kápráztatta el a rajongóit, mostanában viszont kissé zavaros posztokat tesz közzé Instagram oldalán. Emiatt több rajongóban felmerült a kérdés, hogy talán újra mentális zavarral küzd-e az énekesnő.

Forrás: Britney Spears

Nem lenne meglepő a hír, ugyanis az elmúlt években többször vett részt pszichiátrai kezelésen a labilis idegállapota miatt. Ahogy a Hot magazinban olvashatjuk a legelvetemültebb rajongók elindították a #FreeBritney mozgalmat annak érdekében, hogy segítség a színésznőt. Az énekesnőt nem is, de húgát Jamie Lynn sikerült szóra bírniuk, aki a következőket nyilatkozta a nővéréről:

"Senkinek nincs joga feltételezésekbe bocsátkozni a testvéremet illetően, ahogy nekem sincs jogom ahhoz, hogy bárkivel értekezzek az ő mentális állapotáról vagy a magánügyeiről. Annyit mondhatok: a testvérem egy nagyon erős, kőkemény és megállíthatatlan nő, ez nyilvánvaló!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.