Kiderült! Ennyit keres a TikTok legnagyobb sztárja

Addison Rae pénz milliárd Tiktok kereset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TikTok manapság az egyik legnépszerűbb közösségi hálózati szolgáltatás, amihez egyre többen csatlakoznak és készítenek rövid, vicces videóanyagokat. Vannak, akik ezt főállásban teszik, nem is akármennyit keresve vele. 

A TikTok használata sokkal többet hoz a konyhára, mint azt valaha sejtettük. Az Tubefilter internetes magazin utánajárt, mennyit keresnek a legnagyobb követőtáborral rendelkező felhasználók.

A TikTok képzeletbeli trónján Addison Rae ül, jelenleg ő keresi a legtöbb pénzt a közösségi oldalon.

Még nem töltötte be a 20. életévét, de már dollárban mérve milliomos, forintban viszont már milliárdos, hiszen az elmúlt évben nagyjából 5 millió dollár volt a bevétele.

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Jon Kopaloff

A TikTok legnagyobb sztárja, Addison tánccal kezdte a karrierjét, majd elég hamar felgyorsultak az események, szerződést kötött a Spotifyal, közös műsort készített az édesanyjával, közös együttmükődésbe kezdett az American Eagle céggel, akiknek a legújabb kampányuknál már főszerepet is kapott a fiatal híresség.

A dobogó második fokán a D'Angelo nővérek vannak, a harmadik helyen pedig a zenész, Loran Gray áll.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.