Manapság egyre több embert dönt le a migrén a lábáról, ami nem kerüli el a hírességeket sem. Kelemen Anna is gyakorta szenved tőle. Most megmutatta, hogyan küzd ellene.

Kelemen Anna legújabb Instagram videójában beavatja a követőit, hogyan kell szakszerűen fellépni a migrén ellen. Míg mások sötét szobába vonulnak pihenni, gyógyszerrel csillapítják fejfájásukat, addig Annácska önmaga simogatásával próbál küzdeni a szörnyű fejgörcs ellen.

A videó mellé ugyanakkor odaszúrt a negatív kommentelőknek is, mivel a felvételen tőle szokatlan módon smink nélkül látható.

"Szinte egész nap migrénem volt,épp azt próbálom csillapítani! Estére csak jobb lesz! Van valami tuti bevált tanácsotok migrén ellen? Ja és lehet élvezkedni ismét egy natúr videó,migrénhez nem sminkelek vagy kéne? Amit láttok az max smink tetoválás de itt ér arcoskodni éljen a közösségi média" - írta a celeb.

Az a videóból nem derült ki, hogy pusztán örömszerzés céljából végzi magán ezeket a mozdulatokat a szőke bombázó vagy tényleg hatékony az általa használt módszer, de ettől függetlenül nem érdemes kihagyni a videót.