Határozatlan időre leáll a Barátok közt és a Keresztanyu forgatása a koronavírus miatt.

Az RTL Klub közleményt adott ki, amiben arról ír, hogy a lehetséges fertőzések elkerülése érdekében határozatlan időre befagyasztják a Keresztanyu sorozat forgatását - írja a Blikk. 

A Barátok köztnél újra felütötte fejét a koronavírus, újabb megbetegedés történt a stábtagok körében, így ott is le kellett állítani a forgatásokat.

A Barátok közt sorozat forgatása bizonytalan időre leáll a koronavírus miattForrás: RTL Klub

 

"Bizonytalan időre leáll a Keresztanyu forgatása, mert a sorozat egyik közreműködőjének környezetében COVID pozitív személyt találtak. A lehetséges fertőzés elkerülése érdekében a gyártó azonnal megkezdte a sorozat tagjainak PCR tesztelését és a helyiségek fertőtlenítését. Ugyanígy jár el a Barátok közt is, ahol az előző leállás negatív tesztjei után megkezdődött a munka, de sajnálatosan most újabb megbetegedés történt, így ismét le kell állítani a forgatást. Itt is megkezdik a közreműködők tesztelését és a helyiségek fertőtlenítését. Mindkét sorozat forgatása a gyártó által bevezetett szigorú egészségügyi biztonsági szabályok betartása mellett zajlik. Amennyiben minden közreműködő negatív PCR teszttel rendelkezik, a forgatások folytatódnak. A Barátok közt képernyőn való jelenlétét a leállás nem befolyásolja. A nézők a sorozat premier epizódjait minden hétköznap 17:05 és 22:20 órakor láthatják az RTL Klubon" - írja közleményében az RTL Klub.