Két éve diagnosztizáltak cukorbetegséget Varga Ferinél. Az énekes azonnal életmódot váltott és 18 kilótól szabadult meg.

Varga Feri életét fenekestül felforgatta a cukorbetegség. Élemtódot váltott de a finom ételekről nem mondott le.

„Minden akkor kezdődött, amikor az orvosok közölték, hogy gond van a cukrommal. Felírtak mindenféle gyógyszert, diétát én pedig teljesen kétségbe estem. Rengeteg volt az információ, úgy voltam vele, hogy én mindent kipróbálok, a cél, hogy rendben legyek. Volt bennem némi aggodalom, hogy a házias ízekről le kell majd mondanom, de nem így lett. Életmódot váltottam és amiből csak lehetett szénhidrát csökkentett verziót fogyasztok, így ehetek tésztákat is, persze odafigyeléssel" – mondta az énekes, aki először nehezen ismerte ki magát a hirtelen jött információ-áradatban.

„Jóízű, lassú felszívódású ételeket fogyasztok. Két év alatt tizennyolc kilótól szabadultam meg. Tovább már nem szeretnék fogyni, nagyon jól érzem így magam. Edzenem kell még, mert a rendszeres mozgás hiányzik az életemből. Bár futni nem szeretek, másfajta kardió mozgás, a sport, jól esne, így ezen dolgoznom kell még" – vallotta be az énekes Tuka Nikinek, az Édesítő műsorvezetőjének.