Varga Feri, a Megasztár egykori sztárja 18 kilót fogyott - Fotó

fogyás Varga Feri Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két éve diagnosztizáltak cukorbetegséget Varga Ferinél. Az énekes azonnal életmódot váltott és 18 kilótól szabadult meg.

Varga Feri életét fenekestül felforgatta a cukorbetegség. Élemtódot váltott de a finom ételekről nem mondott le.

„Minden akkor kezdődött, amikor az orvosok közölték, hogy gond van a cukrommal. Felírtak mindenféle gyógyszert, diétát én pedig teljesen kétségbe estem. Rengeteg volt az információ, úgy voltam vele, hogy én mindent kipróbálok, a cél, hogy rendben legyek. Volt bennem némi aggodalom, hogy a házias ízekről le kell majd mondanom, de nem így lett. Életmódot váltottam és amiből csak lehetett szénhidrát csökkentett verziót fogyasztok, így ehetek tésztákat is, persze odafigyeléssel" – mondta az énekes, aki először nehezen ismerte ki magát a hirtelen jött információ-áradatban.

„Jóízű, lassú felszívódású ételeket fogyasztok. Két év alatt tizennyolc kilótól szabadultam meg. Tovább már nem szeretnék fogyni, nagyon jól érzem így magam. Edzenem kell még, mert a rendszeres mozgás hiányzik az életemből. Bár futni nem szeretek, másfajta kardió mozgás, a sport, jól esne, így ezen dolgoznom kell még" – vallotta be az énekes Tuka Nikinek, az Édesítő műsorvezetőjének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.