2020. szeptember 20-án rendezték meg a 72. Emmy-gálát. Az idei év minden szempontból emlékezetes marad, ugyanis a koronavírus-járvány miatt online rendezték meg a neves eseményt. Így a várva várt vörös szőnyeges bevonulás is elmaradt. Ennek okán készítettünk egy összeállítást a valaha volt legnagyobb villantásokból, amiket az Emmy-gála red capret eseményén követtek a világsztárok.

 

Joan Collins - 1987

A díva mindig is szerette megmutatta méretes kelbelit, nem volt eg másképp a '87-es Emmy-díjátadón sem. Vállait szabadon hagyó piros estélyi ruhája nem sokat hagyott a képzeletre.

Demi Moore - 1988

Még Bruce Willis oldalán lépett a '88-as Emmy-gála vörös szőnyegére Demi Moore, aki egy extra rövid bikiclis nadrágban és mélyen dekoltált felsőben lépett a kamerák elé.

Bruce Willis és Demi MooreForrás: Getty Images/WireImage/Ron Wolfson

Julia Louis-Dreyfus - 1995

A színésznő dekoltázsán kívül nem sok mindenre lehetett figyelni 1995-ben. Fekete bársony ruhája köldökig kivágott volt.

Kristen Bell - 2016

A Rossz anyák sztárja Zuhair Murad tervező virágos ruháját választotta 2016-ban. A ruha csodás volt, a dekoltázsa pedig arcpirítón dögös.

Kristen BellForrás: Getty Images/FilmMagic/2016 Axelle/Bauer-Griffin

Emilia Clarke - 2019

A Trónok harca színésznője 2019-ben nem fogta vissza magát. Selyem estélyi ruhája köldökig kivágott volt, ami bátran mutatta a világsztár mellének felét.

Emilia ClarkeForrás: AFP/2019 Getty Images/Frazer Harrison