Erről a függőségéről nem tud lemondani Tilla - Fotó

fotó Tilla függőség kávé káros szenvedély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár műsorvezetője, Till Attila legnagyobb káros szenvedélyéről, a cigarettáról már sikerült lemondania, viszont van még egy szokása, ami néhány ember számára káros lehet, ő viszont nem hajlandó megválni tőle. 

A TV2 műsorvezetője, Tilla imádja a kávét, szívesen fogyasztja és sokat is fogyaszt belőle. A minap a kávé világnapján osztott meg Instagram oldalán egy fotót, amely alatt megosztotta a követőkkel, hogy ő bizony átlagon felüli mennyiséget fogyaszt el naponta, de ez rá nincsen rossz hatással és esze ágában sincs ezen változtatni.

"A kávé világnapja alkalmából megiszom a mai 8. kávémat!!! Igen 8, ebből 2 volt koffeinmentes, de én mindig kávézok és semmi bajom! A kávé jó és sok embernek nem dobog be tőle a szíve, ez nem mindenkire igaz! Cheers"

- írta a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.