Megszólalt Pécsi Ildikó unokája: ilyen most a kapcsolata nagymamájával

unoka Pécsi Ildikó család Szűcs Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó unokája, ifj. Szűcs Csaba a Mokka vendége volt, ahol őszintén vallott új életéről.

Nehéz lehet érvényesülni, ha az embernek híresek a szülei, sőt még a nagyszülei is. De mi van akkor, ha egy családi viszály nem csak a négy fal között zajlik, hanem az egész ország előtt? Az elmúlt években Pécsi Ildikó és Pártos Csilla közötti családi, jogi hercehurca egy olyan fajta vitának tűnt, amelyből sohasem lehet már békülés. A színésznőt lelkileg teljesen megviselte a viszály, amiben idősebb unokája, ifj. Szűcs Csaba nevét is sokszor említették. Az élet kegyetlenül közbe szólt: a Szűcs Lajos temetése körüli gyász és a legendás labdarúgó utolsó kívánsága mégis összehozta Pécsi Ildikót az unokájával.

„Fontosnak tartom a családot abból a szempontból, hogy tartozni valahová, illetve érezni, hogy kellünk, épp olyan szükséges, mint az, hogy az embert olyan emberek vegyék körbe, akik segítik kiteljesedni. Jelenleg a mi családi állapotunkról azt tudnám elmondani, hogy igyekszünk segíteni egymást, és ez, főleg az elmúlt éveket tekintve egy szép kezdet és egy őszintén nagy dolognak gondolok. Van egyfajta kommunikáció, egy normálisnak nevezhető emberi kapcsolat. Mindenképpen jó irányba halad az elmúlt években nem olyan jól megoldott dolog" - mondta Csaba hihetetlen nyugodtsággal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.