Több tízezer forintért árulják Győzike lábnyomát

Forrás: RTL2 -
lábnyom Gáspár Győző relikvia Győzike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győzivel és családjával már sok furcsaság megesett, ám ami most történik, az a szokásosnál is bizarrabb.

Eladásra kerül a showman gipszbe öntött lábnyoma - derül ki egy igen meglepő hirdetésből, ami a minap került ki ki a Facebook egyik adásvételi csoportjába. A lelkes felhasználó ötvenezer forintot szeretne kapni az ereklyéért. A hír még Győzit is meglepte. A dedikált lábnyom egyébként még a 2003-as Big Brother VIP idején készült.

„Egy-két csoportba feltettem a lábnyomot, és bizony teljesen kiakadt a nép, kaptam hideget-meleget. Én teljesen véletlenül botlottam bele még korábban, poénosnak tartottam, azért vettem meg, de most szeretném továbbadni" – árulta el a Ripostnak a tulajdonos.

Forrás: RTL2

„Hirtelen nem is tudok erre mit mondani, gratulálok az illetőnek. Emlékszem, amikor annak idején, még 2003-ban elkészült ez a lenyomat, de arra nem gondoltam, hogy felbukkan majd egy hasonló csoportban" - nyilatkozta Győzi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.