„Nagyon kemény volt” - Így élte meg a szülést Palácsik Lilla – Videó

Palácsik Lilla videó szülés Visváder Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Palácsik Lilla és Visváder Tamás kisfia, Noah. A fiatal anyuka és a baba is jól vannak. Lilla elárulta, nagyon fájdalmas volt a szülés, erre nem lehet felkészülni szerinte.

Már hazamehetett a kórházból Palácsik Lilla és a kis Noah. Az anyuka elárulta, ugyan sokat még nem tudtak aludni, de mindent megér ez az érzés.

Szerencsére sok segítsége is van, a nagyszülőkre mindenben számíthat, illetve párja Tamás is kiveszi a részét a feladatokból, ahogy a szülőszobán is bent volt, hogy támogassa kedvesét, a végén pedig ő vághatta el a köldökzsinórt. Otthon átvállalja a fürdetés, illetve egy esti etetést is, hogy Lilla addig is tudjon pihenni.

Borzasztó büszke párjára, hiszen látta, hogy a terhesség alatt is, és a szülésnél is mennyit szenvedett. Nyíltan vállalja a véleményét, miszerint a nők sokkal többet bírnak, mint a férfiak.
Lilla elmondta, 4-5 órát vajúdott, nagyon fájdalmas volt a szülés, erre szerinte nem lehet előre felkészülni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.