legszebb tájak gasztroműsor Magyarország Marton Adrienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén hatodik évadához érkezett az Adri's Kitchen tv-műsor, amelynek változatlan a csinos édesanya, Marton Adri lesz a műsorvezetője. Az új évadban nemcsak gasztronómiai ínyencségeket ismerhetünk meg, hanem Magyarország legszebb tájait is megcsodálhatjuk majd. 

Október 17-én indul az Adri's Kitchen hatodik évada a TV2-n, amit a bájos édesanya, Marton Adri már nagyon vár. Amikor Adri elkezdte forgatni a műsort, ő maga sem hitte el, hogy milyen izgalmas és hosszútávú dolgot hozott létre.

"Imádom a közös főzést a tv-nézőkkel, és nagyon izgalmas dolog, hogy nem csak a konyhapult mögött állhatok, hanem a műsor producere is én lehetek. A gyártási folyamatokól kezdve a médiajogi folyamatokon át, mindenből kiveszem a részem" - mesélte a Blikknek Adri.

A műsorvezető korábban nem gondolta, hogy ilyen sikeres lesz a műsora.

"Az elején még a gyerekeimmel együtt sütöttem-főztem, utána közszereplőket, majd sztárséfeket hívtam el vendégül a stúdióba. Mindig azt éreztem, hogy valami újat kell mutatnom, és bevallom, engem is ez vitt előre, ez hajtott"

- mondta a kétgyermekes anyuka.

A műsor hatodik évada a magyar konyha lesz a középpontban, a hazai gasztronómiai különlegességek kerülnek majd terítékre.

"A gasztroműsorban többek között szüretelek, kutyákkal szarvasgombát keresek, gyógy- és fűszernövényeket szedek a szabadban és még sorolhatnám mennyi izgalmas programban volt részem a forgatás alatt. Szeretném megmutatni, mi honnan származik és azt is, hogy mennyi csodás hely van idehaza is"

- nyilatkozta lelkesen Adri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.