Perzsa nők ostromolják Ambrus Attilát: a tudta nélkül jelent meg a könyve Iránban

Viszkis Ambrus Attila életrajzi könyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Viszkis először nem értette, miért kap ennyi levelet perzsa nőktől.

Ambrus Attila követői segítségét kérte, miután elege lett abból, hogy nem érti a perzsa nőktől kapott üzeneteket. A rajongók azonnal Ambrus segítségére siettek, és kiderült, hogy tudta nélkül Iránban is megjelent a könyve.

A Viszkis című életrajzi könyv szerzője egy amerikai újságíró, Julian Rubinstein, és a könyv Iránnal együtt jelenleg nyolc nyelven jelent meg a világban. A probléma csak az, hogy a könyv főszereplője, Ambrus semmit nem profitál ebből. Julian Rubinstein 2001-ben 1000 dollárt fizetett neki a sztoriért, de a Viszkis úgy gondolja, hogy ha valaki milliókat kaszál életrajzi könyvével, legalább a gyermekének küldhetne valami ajándékot -írja a Bors.

"Olyan jogászt keresek, aki jártas az ilyen ügyekben, illetve angolul is beszél, mert én csak annyit tudok, hogy hands up, azaz kezeket fel"

"Eddig csendben tűrtem, de mostantól másképp lesz. Nem magamért harcolok, hanem a családomért.

Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.