Young G és kedvese kisbabát várnak? - Árulkodó emojik

Young G babavárás család alapítás VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Young G és kedvese Norina már három éve alkotnak egy párt. A közelmúltban arról beszéltek, hogy szeretnének közös gyereket is, de ahhoz még el kell rendezniük néhány dolgot... ezúttal azonban sejtelmes emojik jelentek meg kommentjeikben...

Young G-nek az előző komoly kapcsolatából van egy gyönyörű kislánya, Napsugár. Bár a rapper még nem vált el gyereke édesanyjától, jó ideje külön élnek. A celeb egy gyönyörű modellel jár már három éve. Szeretnének babát vállalni, ám egyelőre még nem állnak rá készen... vagy mégis?

Egyik közös fotójuk alatt sejtelmes emojik jelentek meg. Young G egy szoptatós kismama emojit kommentelt kedvesének, aki pedig egy anya és egy apamacis emojival válaszolt vissza. Néhány kommentelő szerint ezzel arra céloztak, hogy útban van a baba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.