Szellem pasijával tervezte jövőjét egy nő: kiderült, hogy hiába

eljegyzés szellem pasi kísértet szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 30-as éveiben járó nő, Amethyst Realm sajátos módon ismerkedik, nem hisz abban, hogy hús-vér férfiakkal megtaláná a közös hangot, így évek óta szellemekkel randizik, sőt már szexelt is velük.

Amethyst Realm furcsa ismerkedési szokásairól már több nyilvános fórumon is beszámolt, főként az sokkolta le az embereket, mikor a 30 év körüli nő bevallotta, hogy megtalálta élete párját egy szellem személyében.

A szerelme, Ray, aki egy szellem már el is jegyezte Amethystet. A nő azt állítja, hogy korábban nem is hallotta a férfi hangját, csak amikor megkérte a kezét.

Hiába volt nagy a boldogság kettejük között, hamar kiderült, hogy Ray ugyanolyan pasi, mint a többi, óriási csalódást okozott a nőnek.

Egy reggeli műsorban számolt be Amethyst a szomorú történtekről:

Egy ideje a szellem pasija elkezdett eltűnni és úgy érzi, hogy mióta tavaly májusban együtt nyaraltak, azóta teljesen megváltozott a férfi. Azt gondolja, hogy rossz társaságba keveredett, emiatt is beszél vele csúnyán és jön haza a közös házukba többedmagával.

Amethyst úgy gondolja, hogy Ray bulizni is kezdett, mert a többi szellem, akikkel hazajár mostanában sokszor ittasak és rongálnak dolgokat a lakásban.

A történtek után leült a férfival beszélni és őszintén elmondta neki, hogy itt a vége. Nagyon sajnálja, hogy így alakult a kapcsolat, azt érezte, megtalálta az igazit, akihez szívesen férjhez menne és gyereket szülne neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.